Hozzávalók:
- 1 kg töltésre alkalmas gomba -én sampiont vagy csiperkét szoktam venni
- 3-4 csirke máj
- pár szál petrezselyemzöld
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 2-3 tojás
- só
- bors
- liszt,tojás,zsemlemorzsa,olaj a sütéshez
Elkészítés:
- A gombát megtisztítom,tönkjét eltávolítom és picire vágom,kiskanál segítségével kivájom óvatosan a gomba belsejét.
- A hagymát megtisztítom,apróra vágom és kevés olajon megdinsztelem,hozzá a gomba kikapart belseje,fedő alatt párolom,még a májat apróra vágom.
- Hozzá adom a májat,sót,borsot és az apróra vágott petrezselyemzöldet,készre sütöm.
- Mikor a máj is jó már benne,ráütöm a tojásokat és összesütöm az egészet.
- Beletöltöm a gombafejekbe és bepanírozom,és készre sütöm.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése