Oldalak

2013. augusztus 17., szombat

Töltött gombafejek

 Hozzávalók:
  • 1 kg töltésre alkalmas gomba -én sampiont vagy csiperkét szoktam venni
  • 3-4 csirke máj
  • pár szál petrezselyemzöld
  • 1 nagy fej vöröshagyma
  • 2-3 tojás
  • bors
  • liszt,tojás,zsemlemorzsa,olaj a sütéshez

Elkészítés:

  1. A gombát megtisztítom,tönkjét eltávolítom és picire vágom,kiskanál segítségével kivájom óvatosan a gomba belsejét.
  2. A hagymát megtisztítom,apróra vágom és kevés olajon megdinsztelem,hozzá a gomba kikapart belseje,fedő alatt párolom,még a májat apróra vágom.
  3. Hozzá adom a májat,sót,borsot és az apróra vágott petrezselyemzöldet,készre sütöm.
  4. Mikor a máj is jó már benne,ráütöm a tojásokat és összesütöm az egészet.
  5. Beletöltöm a gombafejekbe és bepanírozom,és készre sütöm.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése